5 dingen die je moet weten voor je op kraamvisite gaat

0
351

Wanneer je op kraamvisite gaat is het handig om een aantal dingen te weten, voor ik zelf moeder werd wist ik dit ook allemaal niet, maar daar denk ik nu wel anders over.

  1. Sta niet de zelfde of de volgende dag al op de stoep, maar wacht netjes tot je een geboortekaartje ontvangen hebt, er is niets vervelender dan wanneer je als kersverse ouders nee moet zeggen tegen visite.
  2. Blijf niet te lang hangen, de kersverse ouders hebben genoeg rust nodig, blijf dus niet te lang hangen, en zeker niet tegen etenstijd, dan wil het gezin graag samen eten.
  3. Neem een cadeautje mee, ook al kom je maar even snel langs, het word zeker gewaardeerd als je een kleinigheidje meeneemt.
  4. Maak altijd foto’s, van de baby uiteraard, de kersverse moeder wil waarschijnlijk niet zo graag op de foto, stuur ze daarna naar de ouders, dat stellen ze zeker op prijs.
  5. Koop iets waar de baby wat aan heeft, kom niet aanzetten met een veel te groot pakje want ze groeien zo snel dat kan de baby zo aan, als eerste willen de kersverse ouders niet horen dat het zo snel gaat allemaal, en het beland maar in de kast anders.

Het klinkt allemaal erg ondankbaar, maar wanneer je zelf al eens bevallen bent zul je het denk ik wel begrijpen. Desalniettemin ben ik altijd wel blij overal mee, behalve met visite die dezelfde dag als dat het kindje geboren is al op visite wilt komen, ik wil graag zelf eerst met mijn gezinnetje genieten :), zo stel ik ook mijn rust op prijs en heb ik nooit zoveel zin in 5 kinderen tegelijk op visite die de baby willen zien.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER