Review: Daily Defense Hair Treatment

1
8306

Alweer een paar weken geleden kocht ik bij Action een lekkere conditioner voor mijn haar, ik heb helaas erg droog haar waar je niets mee kunt en het altijd vol met knopen zit, tot ik bij Action de Keratin & Jojoba 3 minutes leave-in treatment tegen kwam van een voor mij onbekend merk Daily Defense. Ik heb al heel veel producten geprobeerd voor mijn haar van dure tot goedkope merken maar nooit iets naar tevredenheid, ik ben heel blij dat ik deze conditioner van Action tegen kwam en geprobeerd heb want het werkt!

Wat is het precies?
Het is een 3 minute leave-in treatment, dit is goed voor droog en beschadigd haar.

IMG_2365

Hoe ruikt het?
Oei, dat is echt heel moeilijk om te zeggen, maar lekker ruikt het in ieder geval zeker! Een lekkere frisse zoete geur!

Hoe werkt het?
Nadat je je haar gewassen hebt neem je een hand uit de pot en verspreid je gelijkmatig over je haren, je laat het even 3 minuten inwerken en je kunt het dan uitspoelen.

Wat is het resultaat?
Zoals ik al eerder zei heb ik echt al veel producten geprobeerd, maar dit is tot nu toe wel het beste product, je haar word er echt super zacht van en is vrijwel knoop vrij, en als er al knopen in zitten kun je die er zonder moeite uit borstelen.

IMG_2364

Wat kost het?
Dat weet ik helaas niet meer, in ieder geval onder de €3,00 dacht ik! Weet jij het wel? Laat het even achter in een reactie.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER