Story: Oma bevalt van haar eigen kleinzoon

0
732

We hebben het vast allemaal al wel eens gehoord ‘draagmoeders’, vrouwen die andermans kind dragen, omdat de ander geen kinderen kan krijgen.

De 25 jarige Alice Hohenhaus kon door haar jarenlange gevecht met leukemie geen kinderen meer krijgen. Toen Alice nog maar 4 jaar was kreeg ze te horen dat ze leukemie had, ze versloeg de ziekte, maar helaas toen ze negen werd kwam de leukemie weer terug. Door de chemokuren die Alice toen kreeg zou ze later veel moeite hebben met het krijgen van kinderen, toen Alice 23 was werd ze toch zwanger maar verloor helaas bij 15 weken haar kindje. Door de gevolgen hiervan was het nog onmogelijk om kinderen te krijgen.

De moeder (46) van Alice besloot draagmoeder te worden voor haar dochter, Alice had al embryo’s dus ze dacht waarom ook niet. Toch vroeg de moeder van Alice zich af of ze niet te oud was of dat Alice het niet zou willen, maar Alice vond het juist een heel goed idee. Toen Alice zwanger was heeft zij twee keer kantje boord gelegen doordat ze hele zware bloedingen had.

Theresa, de moeder van Alice was direct zwanger en is gedurende de zwangerschap steeds samen met Alice naar iedere echo en afspraak geweest. De oma maakte zich wel zorgen om hoe het zou gaan na de geboorte, maar nadat ze Parker op haar buik legden en Alice de navelstreng doorknipte vond ze dit toch de beste ervaring van haar leven.

Niet de laatste keer

Het kan zo zijn dat het niet de eerste en laatste keer is voor Theresa om draagmoeder te zijn voor haar dochter, want er is nog een tweede embryo beschikbaar. De kersverse oma geeft zelf al aan dat ze het zo nog een keer zou doen, de meeste mensen maken zich hier wel zorgen om, omdat Therese wat ouder word, maar ze zegt zelf dat ze gezond is en het prachtig vind als Parker nog een broertje of zusje zou krijgen. De laatste embryo word dus zo goed als niet gedoneerd, aldus Theresa en Alice.

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER