Waarom je als moeder altijd te laat komt

0
456

Als je moeder bent zijn er weinig momenten waarop je nog op tijd gaat komen, ik ervaar het zelf ook, ik doe dan echt mijn uiterste best om wat eerder weg te gaan maar op een of andere manier lukt het gewoon niet.

De laatste tijd wanneer ik de deur uit wil gaan omdat ik iets heb afgesproken besluit Lizzie om nog even snel dat ze een schone pamper nodig hebt een ‘je-weet-wel’ probleem zoals ik het noem :).

Het is ons ook al 2 keer gebeurd dat we ons verslapen hebben, om 9 uur bij peutergym zijn en om half 9 wakker schieten is geen combinatie met een peuter! Na die 2e keer te laat heb ik besloten mijn wekker te zetten! (sorry mama’s die iedere morgen om 6 uur gewekt worden, ik heb een slaapkopje!)

En ohja! die speen (hier noemen we het ‘toetie’) die is echt onmisbaar gewoon, zonder speen gaan we de deur niet uit, Lizzie vind het tegenwoordig leuk om ze in haar kaptafeltje op haar kamer te verstoppen, dus lang hoef ik meestal niet te zoeken gelukkig!

Oeps! Ze moet haar kleertjes nog aan! vliegen, rennen naar boven en weer naar beneden zonder dat er meteen iemand achter je aanvliegt, en dan ben je beneden oh shit! vergeet ik de sokjes! inmiddels ben je al veel te laat voor je afspraak!

Lizzie, kom we gaan schoentjes aan trekken, inmiddels heeft ze de hele hal met schoenen leeggehaald en moet ik dat eerst even opruimen omdat we anders de deur niet open kunnen doen, oja we waren schoentjes aan het aantrekken, waar heeft ze die linkerschoen toch verstopt, nouja dan maar die andere schoen aan, oh nee dat matcht echt totaal niet bij haar broekje, help?!

En dan nog dat moment dat ze besluit dat ze geen trek heeft in een bordje bambix, hup tv aan en eten maar, gelukkig neemt ze dan toch wat hapjes en hoeft ze niet op een lege maag naar buiten!

Door mijn nesteldrang wil ik ook altijd het huis opgeruimd verlaten, en ruim ik altijd even haar speelgoed op, gelukkig helpt ze me altijd heel erg goed daarbij! ‘NOT!’.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER