Review: Boek – 366 dagen succesvol!

0
372

Vorig jaar (ja echt!) kocht ik het boek 366 dagen succesvol geschreven door Arjan Vergeer en David de Kock. De titel sprak me al enorm aan, wie wil er nou niet 366 dagen succesvol zijn? Dit boek helpt je aardig op weg om ook echt succesvol te worden. 366 dagen succesvol is geen saai ‘leesboek’ maar meer een ‘werkboek’, op veel pagina’s in het boek moet je iets invullen waardoor je het uiteindelijk ook echt op jezelf gaat toepassen. Naast het gedeelte waarin je moet werken staan er ook leuke inspirerende quotes in het boek, die lezen gewoon zo lekker weg, een van mijn favoriete quotes: 208db018273251ba79cc0c5f4ba91b3e

Mooie dingen staan te wachten op hen die geduld hebben, maar geweldige dingen staan te wachten op hen die actie ondernemen.

Door deze inspirerende quotes ga je ook echt nadenken om daadwerkelijk succesvol te worden. Naast het boek worden er ook vaak workshops en andere evenementen gehouden om je nog beter op weg te helpen om succesvol te worden, zelf heb ik hier nog niet aan deelgenomen, maar dit staat wel op mijn bucketlist om te doen. Ook hebben ze een Facebook pagina waar regelmatig leuke updates worden geplaatst, waaronder ook de inspirerende quotes. Daarnaast is er ook nog een blog waar wekelijks nieuwe posts op geplaatst worden. Het boek is te koop op bol.com als hardcover voor €12,50 ook is er een e-book te koop voor €9,99 Heb je het boek al gelezen? Deel dan jouw ervaring door het hieronder in een reactie te plaatsen.

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER