Review: verjaardagskalender van Fotofabriek.nl

0
448

Via Fotofabriek.nl kreeg ik de mogelijkheid om een gratis verjaardagskalender te maken, ik was meteen dolenthousiast, want die hadden we nog niet. Via de mail kreeg ik netjes uitleg hoe het in zijn werk ging, en dat was meteen al erg handig. Ze hebben een erge handige software ter beschikking voor zowel Windows als Apple computers, dat is echt een voordeel!

Hoe het werkt

Zoals ik al zei hebben ze software, deze dien je te installeren op je computer, het installeren en configureren duurt heel even, daarna kun je een product keuze maken, in mijn geval heb ik de verjaardagskalender gemaakt, daarin heb je ook weer 2 keuzes een liggend of staand model, ik heb gekozen voor het staande model. Je kunt kiezen om alvast vooringestelde instellingen te laden voor het geval je gewoon lekker makkelijk een kalender wilt maken, in mijn geval dus. Wil je wel voor de moeilijker weg gaan en de kalender vanaf een leeg A4’tje maken dan is er een handige handleiding die je er zo doorheen leid. Ik heb er een leuke verjaardagskalender van mijn dochter Lizzie van gemaakt!

Meteen nadat ik klaar was kreeg ik de orderbevestiging binnen, en kreeg na 2 dagen een verzendbevestiging met een track-en-trace code zodat ik de bestelling kon volgen. Gisteren ontving ik de kalender netjes in plastic en kartonnen verpakking.

IMG_2087

Kwaliteit van de kalender

Toen ik hem uitpakte zei ik meteen ‘wow’ want de kwaliteit van de foto’s en het gebruikte papier/karton was echt mega goed, echt nog beter dan mijn verwachtingen. De foto’s heb ik gemaakt met mijn telefoon, en had verwacht dat de foto kwaliteit daardoor wat minder zou zijn, maar die zijn echt super gewoon! Uiteraard raad ik je wel aan om ze met een goede digitale camera te maken want dan is het gewoon veel beter. De kalender word bij elkaar gehouden door een stevige ringband.

IMG_2088

De kosten voor een kalender

Ik mocht de verjaardagskalender van Fotofabriek.nl uittesten waardoor ik niets hoefde te betalen, maar voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, een verjaardagskalender kost namelijk €14,99 en de verzendkosten €2,95

Ik ben echt heel erg blij met de kalender en krijgt een mooi plekje in ons huis.

 

Deze review bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd.

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER